Waarom de Heilbron Groep?

De Heilbron Groep bestaat uit Heilbron, Mandaat, De Verzuimeconoom en UPIVA. Heilbron is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bankzaken. Mandaat is onze volmachtverzekeraar, De Verzuimeconoom is ons re-integratiebedrijf en arbodienst en UPIVA is onze serviceprovider voor verzekeringsadviseurs. Samen zijn wij de Heilbron Groep en bieden wij (risico)advies aan bedrijven en particulieren en leveren diensten aan verzekeringsadviseurs op het gebied van schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Wij bieden graag dat stukje zekerheid, zodat onze relaties met een gerust hart kunnen leven én ondernemen.

Wil je meer weten over de Heilbron Groep en waar wij als organisatie voor staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Werken bij de Heilbron Groep
Elke dag werken jouw toekomstige collega’s aan zekerheid van klanten. Dit doen zij vanuit onze kernwaarden; persoonlijk, ondernemend, deskundig en betrouwbaar. Deze kernwaarden houden in dat je een keer koffie haalt voor je collega’s, je afspraken nakomt, dat je kansen ziet en hierop inspeelt, je vakkennis op de hoogte houdt en oprecht en eerlijk bent tegen elkaar. Zie jij jezelf hier ook in terug? Dan is dat al een goede eerste stap!

Arbeidsvoorwaarden
Natuurlijk is de hoogte van je salaris belangrijk. Maar naast een goed salaris én 8% vakantiegeld, kennen we een goede pensioenregeling en bieden we een provisieregeling op ‘eigen relaties’. Ook heb je recht op 26 vakantiedagen (op fulltime basis) en krijg je personeelskorting bij het afsluiten van eigen verzekeringen en hypotheek. Een échte win-win situatie dus!

Opleidingen
Wij staan voor deskundigheid en wij investeren graag in jouw ontwikkeling. Wij vergoeden de opleidingskosten voor noodzakelijke opleidingen en eventueel ook voor niet-noodzakelijke opleidingen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het behouden van jouw vakdiploma’s door middel van permanente educatie. 

Flexibel werken
Ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Bijvoorbeeld in het kader van zorg voor kinderen, het verlenen van mantelzorg of het meer ontspannend kunnen leven en werken? In onze organisatie bestaat er het beleid ‘flexibel werken’. Hiermee willen we als werkgever meewerken aan het vinden van deze goede balans.

Flexibel werken betekent in onze organisatie flexibele werktijden en thuiswerken. Je kunt bij je teammanager een aanvraag doen voor flexibel werken. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden en of de situatie flexibel werken toelaat.

Ontspanning en vitaliteit
Een fitte medewerker is een gelukkige medewerker. Naast je werk kan je je voor verschillende sportieve activiteiten aanmelden. Er komen veel initiatieven vanuit collega's om mee te doen aan marathons, mud runs, survivals en andere activiteiten. Doe jij liever andere dingen? Stel het eens voor!

Houd je van een leuk personeelsfeest? Ook dan zit je bij ons goed! Daarnaast vieren we ook bijvoorbeeld Sinterklaas met de kinderen en proosten we samen op het nieuwe jaar.

Werken en leren
Ben jij (onlangs) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Bij ons kan je werken en studeren tegelijk! Een junior noemen we je dan. Heb je nog helemaal geen kennis van verzekeringen of verzuim? Dat maakt niet uit! Door de combinatie van werken en studeren krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verzekerings- of verzuimbranche. Tijdens dit traject neem je een kijkje in de keuken van verschillende afdelingen. Hierdoor ervaar je alle facetten van verzekeren over verzuim. Zo stomen wij je klaar tot een echte professional!

Ga jij de uitdaging aan?
Wij zijn één van de snelst groeiende financiële dienstverleners in het oosten, midden en westen van het land en dat betekent voor jou als nieuwe collega: volop kansen om door te groeien én je talenten verder te ontwikkelen! Groei jij met ons mee?

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!